سفارش تبلیغ
صبا ویژن
ساکت باش نه از روی گنگی که سکوت، زیور دانشمند و پوشش نادان است . [امام علی علیه السلام]
 
شنبه 97 خرداد 12 , ساعت 9:37 عصر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله طرح توجیهی توسعه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی استان چهارمحال و بختیاری (شهرستان بروجن) با word دارای 29 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله طرح توجیهی توسعه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی استان چهارمحال و بختیاری (شهرستان بروجن) با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طرح توجیهی توسعه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی استان چهارمحال و بختیاری (شهرستان بروجن) با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله طرح توجیهی توسعه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی استان چهارمحال و بختیاری (شهرستان بروجن) با word :

بخشی از فهرست مقاله طرح توجیهی توسعه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی استان چهارمحال و بختیاری (شهرستان بروجن) با word

فهرست
1-صفحه عنوان
2-بیان مسله
3-پیشینه طرح
4-ضرورت اجرای طرح
5-اهداف اختصاصی
6-هدف کلی
7-هدف کاربردی
8-روش اجراء
9-هزینه های پرسنلی
10-هزینه های غیر پرسنلی
11-جدول زمان بندی
12- ضمائم
- چهره ایران
- چهره استان چهار محال و بختیاری
- شهرستان بروجن
- محل اجرای پروژه

این شهرستان در سال 1329 هجری شمسی به عنوان بخش و در سال 1337 با تابعیت بخش های اردل و لردگان و تشکیل بخش گندمان به عنوان شهرستان شناسایی شد در سال 1342 دهستان کیار و در سال 1359 بخش لردگان و در سال 1369 بخش اردل به دلیل ارتقا سطح از این شهرستان انتزاع گردید.
پس از واگذاری اختیارات به فرمانداری ها و استانداری ها با سیاست تمرکز زدایی خوشبختانه در رابطه با اعتبارات عمرانی و جاری کارهای خوبی انجام شد هم اکنون این مسائل در مرکز استان انجام می گیرد .
زمانی که به این شیوه عمل شود اختیارات استانداران و فرمانداران به مراتب مهمتر و بیشتر می شود علی ای حال بعد از سال 76 که این شهرستان آمار تهیه کرده و به استان و وزارت کشور ارسال کرده اند جداولی هم برای این شهرستان تنظیم کرده اند که در آن جداول آمار دقیق کارهای عمرانی و اقداماتی که در سطح شهرستان و استان انجام گرفته منعکس شده است.
شهرستان بروجن در مسیر ترانزیتی شمال (بندرانزلی)جنوب ( بندر بوشهر) کشور قرار دارد که دارای جاده های خیلی خوبی است و شاهراه حیاتی استان های غرب کشور و استان های شمالی به طرف جنوب است .به ناچار هر کس که بخواهد گزینه ای را برای نردیک تر شدن انتخاب کند بروجن را انتخاب خواهد کرد بعد از بروجن لردگان است. که ابتدای این شهر دو شاخه می گردد. یک شاخه به سمت کوهستان و شاخه دیگر به سمت یاسوج و بندربوشهر فاصله بروجن تا یاسوج 250 کیلومتر و از آنجا تا اهواز حدود 400 کیلومتر است. از لحاظ جاده ها این شهرستان از وزارت راه و ترابری درخواست کرد که بار ترافیکی سنگینی را که تحمل می کنند،محور اصلی جزو جاده هایی باشند که نظارتش به طور مرکزی و به عهده وزارت راه و ترابری باشد.

 

دانلود این فایل

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ